Anneler Çatlaklardan Kurtuluyor

Hamilelik döneminde vücutta oldukça ciddi değişimler meydana gelmektedir. Annenin vücudunda oluşan değişimlerden en önemlisi de kilo artışıdır. Hamilelik döneminde alınan kilolara ve doğum sonrasında verilen kilolara bağlı olarak ciltte çatlaklar oluşabilmektedir. Çatlakların oluşmasından sonra tamamen giderilmesi zorlu bir süreç olarak bilinmektedir. Doğum sonrası çatlak kremi gibi çatlak oluşumu yok olsun diye seçtiğimiz bakım ürünlerine özen göstermeliyiz.

Hamilelikte Çatlak Neden Olur?

Hamilelik döneminde vücutta oluşan değişimlerden birisi de çatlak oluşumları olarak bilinmektedir. Annelerin hamilelik sırasında yaşadıkları değişimler, doğum sonrasında da devam etmektedir. Hamilelik döneminde hızlı bir şekilde alınan kiloların doğum sonrasında hızlı bir şekilde verilmesi ise vücutta çatlak oluşumuna neden olabilmektedir. Çatlaklar ise en fazla karın bölgesinde görülebilmektedir. Bebek ile birlikte karnın da büyümesine bağlı olarak karın bölgesinde bir gerilme meydana gelmektedir. Özellikle hamileliğin sonlarında iyice gerilen karın bölgesinde beyaz çizgiler şeklinde karın çatlakları kendisini göstermeye başlar. Hamilelik döneminde baş gösteren çatlakların önüne geçmek için ise hamilelikte çatlak önleyici yağlar kullanmak mantıklıdır.

Hamilelik dönemi çatlakları ile savaşmada en etkili ürünler;

-Babe Anti Stretch Çatlak Bakım Kremi,

-GAM Stretch Çatlaklar için Bakım Kremi,

-Oilwise Çatlak Bakım Kremi,

-Babe Anti Stretch Çatlak Bakım Kremi.

Çatlak kremlerinin olmaması durumunda ciltteki beyaz çizgilerin giderek daha da görünür hale gelmesi mümkündür. Hamilelik döneminin başında kullanılmaya başlanan çatlak kremleri, vücutta çatlakların oluşmasının önüne geçmek için oldukça etkili olacaktır. Anne adayları tarafından hamilelikte çatlaklara ne iyi gelir sorusu sıklıkla sorulmaktadır. Sitemizdeki en etkili çatlak kremi ise Babe Anti Stretch Çatlak Bakım Kremi. Bakım kremi ile birlikte bakım yağlarını da cildinize uygulamanız durumunda çatlak oluşumunun önüne geçmeniz mümkün olabilmektedir.

Hamilelik döneminde anne adaylarının vücudunda oluşabilecek olan çatlakların önüne geçilmesi için bakım kremlerinin düzenli olarak kullanılması oldukça önemlidir. İhtiyacınız olan en etkili çatlak kremlerine exporgin.com sitesi üzerinden kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Satın alacağınız çatlak kremleri ile hem hamilelik döneminde hem de hamilelik sonrasında oluşabilecek olan çatlakların önüne geçmeniz mümkün olabilecektir. Çatlak görünüme karşı bakım sağlayan kremler ile cildinizi çatlaklardan koruyabilirsiniz.

Sitede bulunan çatlak kremlerinin tüm cilt tipleri için kullanımının uygun olduğunu söylemek mümkündür. Aynı zamanda içerisinde bulunan maddeler cildin elastikiyetini arttır ve yeni çatlakların oluşması bu şekilde engeller. Kremlerin içerisinde bulunan E vitaminleri de cildin daha aydınlık bir görünüme kavuşmasına yardımcı olmaktadır. Kremleri sürdüğünüz an cilt tarafından hızlı bir şekilde emilirler ve ciltte yağlı bir his oluşturmazlar. Cilt görünümünü düzenleyici etkiye sahip oldukları da bilinmektedir.

 Çatlaklar Nasıl Geçer?

Hamilelik döneminde meydana gelen çatlakların geçmesi için selülit ve çatlak kremi kullanılması tavsiye edilmektedir. Çatlakların oluşması durumunda ise geçme sürecinin oldukça zorlu olduğunu ifade etmek mümkündür. Dolayısıyla hamilelik döneminin ilk aylarından itibaren çatlak kremi öneri arayan kişiler için Oilwise bakım kremi, GAM Stretch kremi ve Babe Anti Stretch kremi tavsiyedir. Doğum sonrasında oluşan çatlakların giderilmesi için de etkili olduğu bilinen çatlak kremlerinin asıl etkisini görebilmek için gebelikte çatlak kremi kullanılması tavsiye edilmektedir. Çatlak tedavisi için uygulanabilen farklı yöntemlerin olduğunu söylemek mümkündür.

Vücutta çatlak genelde vücudun kısa bir süre içerisinde kilo alıp vermesine bağlı olarak meydana gelebilmektedir. Hamilelik döneminde de kilo alıp vermenin hızla gerçekleştiğini söylemek mümkün olmaktadır. Çatlakların geçmesi için krem, dermarol veya lazer tedavisinin uygulanması mümkün olmaktadır. Vücut çatlakları ciddi bir cilt sorunudur. Eski ve derin olan çatlakların geçirilmesi pek mümkün olmamaktadır. Çatlak oluşumunun meydana gelmesini önlemek için bakım yağları mevcuttur. Hamileliğin ilk dönemlerinden itibaren düzenli bir şekilde kullanılan çatlak bakım kremleri ile ciltte oluşabilecek çatlakların önüne geçilebilmesi mümkün olmaktadır.

Vücutta oluşan çatlakların giderilmesi yerine oluşumunu engellemek daha kolay bir süreç olmaktadır. Aynı zamanda hamilelik döneminde oluşan çatlakların geçirilmesi için de çatlak bakım kremlerinin kullanılmaya devam edilmesi gerekir. Bununla birlikte çatlak bakım kremlerini düzenli bir şekilde kullanırsanız cildinizde çatlak oluşmaz.

 

Önemli not: Doktorunuza başvurmadan bu tavsiyeleri uygulamayınız.