ev-tekstili

Ev Tekstili Ürünleri İle Eviniz Renklensin

Yaşam alanlarının vazgeçilmezlerinden biri olan ev tekstili ürünleri, son zamanlarda trend olan tasarımları ile popüler kültürün bir parçası oluyor. Modern ve kullanışlı tasarımları ile ön plana çıkan dekoratif ev tekstili geniş ürün alternatifleri ile her stile hitap ediyor. Hem ihtiyacınızı karşılayan hem de dekoratif bir görünüm sunan bu ürünler, evlerinizde stresten uzak keyifli vakitler geçirmenize de yardımcı olur. Yeni tasarımları ile şıklığı ve konforu bir arada sunan ev tekstili ürünleri, evlerinizin her köşesine renk ve canlılık katar. İster yatak odanızda, ister mutfakta, banyoda veya salonda kullanabileceğiniz bu ürünler, çeyiz setlerinin de olmazsa olmazıdır.

ev-tekstili

Özellikle nevresim çeyiz seti ve yatak odası tekstili en çok tercih edilen ürünler arasında yer alır. Ev dekorasyonunda da sıkça tercih ev tekstili ürünleri; renk ve desenlerdeki farklılıklarla özgün tarzınızı yatsıtmanıza da yardımcı oluyor. Rengarenk kırlentler, asimetrik koltuk örtüleri, özel tasarım perdeler, yumuşacık havlular, desen desen nevresim takımları ve daha fazlası Exporgin’de satışa sunuluyor. Yastıktan yorgana, çarşaftan pikeye, havludan bornoza pek çok ürün geniş alternatiflerle her stile ve bütçeye hitap ediyor.

 

yatak-odası-takımı

yatak-odası-takımı

Birbirinden Özel Yatak Odası Tekstili 

Ev tekstilinde son zamanlarda oldukça popüler olan yatak odası tekstili, birbirinden şık ve konforlu modelleri ile her evin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Hem dekoratif hem de işlevsel özellikleri ile oldukça tercih edilen bu ürünler sıra dışı modelleri ile dikkat çekiyor. Modern tasarımları ve geniş ürün alternatifleri ile  her zevke ve ihtiyaca hitap ediyor. Kaliteli bir uyku için oldukça konfor sağlayan, yatak odası ürünleri, rahatlığı ve şıklığı bir arada sunar. Pamuk, saten nevresim takımları, şık ve gösterişli yatak örtüleri, yumuşacık battaniyeler, kuş tüyü yastıklar gibi daha pek çok ürün bu kategoride yer alıyor. 

battaniye

battaniye

Yatak odası ürünleri ile yatak odalarınızın havasını değiştirebilir, benzersiz bir görünüm sağlayabilirsiniz. Mevsim geçişlerinde odanın atmosferini mevsime uygun ürünleri tercih ederek kaliteli bir yaşam alanına dönüştürebilirsiniz. En çok vakit geçirdiğiniz alanlardan biri olan yatak odası, hatta kimi zaman yoğun iş temposundan evinizde tek kullandığınız alan. Günün stresini atabileceğiniz, kaliteli uyku alabileceğiniz yatak odanızda, kaliteli ev tekstili ürünleri seçmeniz ve odanın ambiansına göre dizayn etmeniz de oldukça önemlidir.

 

yastık - çeşitleri

yastık – çeşitleri

Şık ve Ortopedik Yastıklar

Yatak odası tekstili ürünleri arasından seçim yaparken öncelikli olarak ihtiyaçların belirlenmesi, sonrasında ise konforu ve estetiği bir arada sunan ürünlerin tercih edilmesi yararınıza olacaktır. Yumuşak dokunuşlar veren nevresim ve örtüler çift kişilik veya tek kişilik olabilir, nevresim takımı ihtiyacınızı çamaşır yıkama rutinine göre artırabilirsiniz. Fiziksel özellikleriniz veya rahatsızlığınıza göre ortopedik yastık tercih edilebilir ya da yatağınızı korunmak için yatak alezi kullanabilirsiniz. Yatak odası tekstili ürünleri daha detaylı incelemek için Exporgin’in ev yaşam kategorisine göz atabilirsiniz.

mutfak-tekstili

mutfak-tekstili

En Keyifli Mutfaklar İçin Ev Tekstil Ürünleri

Evlerin en sevilen ve en çok kullanılan köşesi şüphesiz ki mutfaklardır. Bununla beraber evde en çok kirlenen yer de mutfak olarak bilinir. Hem kıyafetleri korumak hem de mutfağınıza estetik bir görünüm katmak için mutfak tekstili ürünleri tercih edilir. Fonksiyonel tasarımları ile pratik bir kullanım sunan bu ürünler, farklı tasarımları ile en güzel mutfakları oluşturan dekorasyon unsurlarındandır. 

mutfak-tekstili

mutfak-tekstili


Hayatınızı kolaylaştıran mutfak araç ve gereçlerinin yanında hem şık hem de kullanışlı olan mutfak tekstili ürünleri her alanda yardımınıza koşar. Mutfak tekstili ürünleri arasında sunum ve hazırlama ürünleri de oldukça popülerdir. Mutfak önlüğü, kurulama bezleri, çiçekli nakışlı peçeteler, fırın eldivenleri, hayallerin ötesine geçen tasarımları ile mutfaklarınızı daha renkli ve keyifli hale getiriyor. Özellikle sunumda ön plana çıkan; amerikan servis, mutfak masa örtüsü, runner, suplalar, kumaş peçeteler ve daha fazlası özel tasarımları ile mutfak modasına yeni bir soluk getiriyor. 

salon-tekstili

salon-tekstili

Şık ve Gösterişli Salonlar İçin Dekoratif Ev Tekstili

Salon ve oturma odası tarzınızı yansıtan ve en çok vakit geçirilen alanlardan biridir. Siz de evdeyken en çok burada vakit geçiriyorsanız, zevkinize göre dizayn etmeniz yararınıza olacaktır. Evler, uyku ve beslenmenin yanında, günün stresini atmak, kaliteli zamanlar geçirmek için en önemli yaşam alanıdır. Bu nedenle en çok zaman geçirdiğiniz burasının, hem konforlu hem de içinizi ferahlatan estetik bir görünüme sahip olması gerekir. İhtiyaçlarınızı ve zevklerinizi göz önünde bulundurarak, elbette konforu da göz ardı etmediğiniz salonunuzda, şık ve kullanışlı tekstil ürünleri de ön plana çıkar. Birbirinden şık kırlentler, masa örtüleri, koltuk örtüleri, özel dikim perdeler ve daha pek çok ürünü exporgin.com’da, ev ve yaşam kategorisinde bulabilirsiniz. Ev tekstil ürünlerinin gözdesi ise, anadolu motifleri ile modern tasarımları buluşturan halı ve kilim çeşitleridir. Oldukça özel tasarımlara sahip bu ürünler geniş ürün seçenekleri de her zevke hitap ediyor.

banyo-tekstili

banyo-tekstili

Şık ve Kullanışlı Banyo Tekstili

Ev tekstil ürünleri arasında ön plana çıkan diğer ürünlerden biri de banyo tekstil ürünleridir. Evinde çok vakit geçiren, evinin her köşesine önem veren kişiler için tasarlanan bu ürünler, şık ve modern modelleri ile hayallerin ötesine geçiyor. Renk renk, desen desen havlular, bornozlar, yumuşacık paspaslar, banyonuzu güzelleştiren klozet takımları, banyonuza estetik bir hava katıyor. Hem kullanışlı hem de şık bir görünüm sağlayan banyo tekstil ürünleri ile banyonuzu sıradanlıktan çıkarabilir, evinizi daha keyifli yaşam alanlarına dönüştürebilirsiniz. Geniş ürün yelpazesi ile satışa sunulan, her zevke ve her bütçeye hitap eden; ev tekstil ürünleri, nevresim çeyiz seti, dekoratif ev tekstili ürünleri ve daha fazlası exporgin.com ayrıcalığı ile sizleri bekliyor.