Şık ve Modern Ev Dekorasyon Ürünleri

Evler artık sadece yaşam alanları değil, kişisel beğenilerin ve özgün tarzların yansıtılmasını sağlayan mekânlardır da. Mekânların kişiselleştirilmesini ve dekorasyonda dikkat çekici bir etki yaratılmasını sağlayan dekoratif ev eşyaları postmodern tasarımlarla hayallerin ötesine geçiyor. Son zamanlarda popüler olan led ışıklı duvar dekorları, geleneksel motiflerle modern tasarımları bir araya getiren kilimler, hellenistik çizgilerle bezenmiş dekoratif aynalar ve daha pek çok ürün evinize bambaşka hava katıyor. 

tablo, yağlı boya tablosu,lambader

tablo, yağlı boya tablosu, lambader

Evinizin Havasını Değiştiren Ev Dekorasyon Ürünleri 

En konforlu hissettiğimiz mekanlardan biri de şüphesiz ki yaşam alanlarımız, evlerimizdir. En değerli zamanlarımızı geçirdiğimiz evlerimizin de konforla beraber dekoratif olması da oldukça önemlidir. Kişisel yaşam alanları olan evlerde, dekorasyon unsurları, kişilerin beğenilerini ve zevklerini yansıttıkları en estetik alanlardır. Evin hemen hemen tüm odalarında gerekli olan ev dekorasyon ürünleri ve ev dekorasyon aksesuarı yeni tasarımlarla dikkat çekiyor.

Her geçen gün kendini yeniden üreten moda, ev aksesuarlarında ortam ambiyansının ve dekorasyonun kilit aktörleri arasında yer alır. Modern ve endüstriyel stillerin popülerleşmesi ile metal malzemelerin dekorasyonda kullanımı artarken, vintage ahşap tasarımlar da göz ardı edilemeyecek ölçüde tercih ediliyor. Evlerin hemen hemen her köşesinde kendine yer bulan ev dekorasyon aksesuarları, benzersiz tasarımlar içeriyor. Modern ve klasik salon dekorasyonu ürünleri zamansız tasarımlarla her zevke ve stile hitap ediyor.  

ayna, saksı, vazo ev dekorasyon ürünleri

ayna, saksı, koltuk, ev dekorasyon aksesuarları

Şık ve Zarif Dekorasyon Ürünleri 

İster klasik, ister modern veya nostaljik stilden hoşlanan kişiler için geniş seçenekler sunan Exporgin’de, aradığınız her ürüne kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Stilinizi yansıtan ev dekorasyonu ürünleri ile evlerinize farklı bir hava katabilirsiniz. Sıra dışı tasarımları ile dikkat çeken ev dekorasyon ürünleri, evlerinizdeki görsel algıyı farklılaştırılabilir ve hatta ayna gibi fonksiyonel aksesuarlarla odalarınızın olduğundan geniş ve daha aydınlık görünmesini sağlayabilirsiniz. Maksimum konfor sunan koltuklar ve kanepeler ile şık tasarımları ön plana çıkan berjerler, pratik ve kullanışlı sehpalar ve TV üniteleri ev dekorasyonu dendiğinde akla ilk gelen ürünlerdir.

 İç mekân dekorasyonunun olmazsa olmazlarından olan bu mobilyalar, doğru seçim yapıldığında muhteşem bir görünüm oluşturmanıza yardımcı olur. Evinizde çok eşya istemiyorsanız, minimalist modeller tam size göre… Şık ve zarif avizeler, küçük ama gösterişli aynalar, vintage komodinler cool bir stil oluşturmanıza yardımcı olur. Ev dekorasyon eşyalarının yarattığı etkiyi bir üst noktaya çıkarmak için ev dekorasyon aksesuarı da en tamamlayıcı ürünlerdir. Birbirinden şık duvar saati modelleri, dekoratif tablolar, saksı modelleri ve dekoratif aynalar iç mekânların önemli parçalarıdır. Bunun yanı sıra; çerçeveler, dekoratif objeler, duvar dekorları, fotoğraf albümleri, masa saatleri, mum ve kokular ve tütsü şamdan ve mumluk, stickerlar ve folyolar, tablolar, tavan ve duvar panelleri vazo, yılbaşı süsleri ve daha pek çok ürün ev dekorasyon kategorisinde avantajlı fiyatlarla satışa sunuluyor.

berjer, ev dekorasyon ürünleri

En iyi ev dekorayon ürünleri

Ev Dekorasyonu Ürünleri ile Eviniz Renklensin

Salonunuza koltuk takımı ve masa yerleştirmeniz o odayı kullanabilmeniz için yeterlidir belki. Fakat koltuk takımı için seçeceğiniz dekoratif yastıklar, aydınlatma için kullanılabilecek şık lambaderler veya orijinal bir sarkıt gibi farklı salon aksesuarları odanıza sıcaklık katan ev dekorasyonu ürünleri arasında yer alır. Bu aksesuarlar evinizi daha çok benimsemenize ve sevmenize yardımcı olacaktır. Modern, klasik, pop art, minimal ve soyut çizgilere sahip ev dekorasyon ürünleri, geniş alternatifler sun. Tercihini klasik ve zamansız parçalardan yana kullanmak isteyenlerin vazgeçilmezi yağlı boya tablolar, ev dekorasyonunun yıldızına dönüşüyor. Farklı renklerde, farklı sanat anlayışlarına hitap eden bu yağlı boya tablolar her mekanda sofistike ve şık bir görünüm oluşturulmasına da yardımcı olur. 

ayna, komodin, saksı

ayna, komodin, saksı

Ev Dekorasyonunun Püf Noktaları

Hangi ebatta ve de ne tür bir aksesuarlar seçeceğinize karar vermek, tamamen sizin  hayal dünyanız ve kişisel zevklerinizle alakalıdır. 

– Sade veya  minimalist bir stilden hoşlanıyorsanız bu tarz ürünleri, tek başına dekorasyonunu yapacağınız mekanın odak noktası yapabilirsiniz. Bu sayede hem şık hem de zarif bir görünüm sağlayabilirsiniz.

– Abartıdan ve gösterişten hoşlanmayanlar için, büyük ve az renkli dekoratif tablolar, üçlü bir koltuk ve zigon sehpa olan bir oda için yeterli olabilir. Fakat siz, ev dekorasyonu salon aksesuarlarında gösterişli ve zengin bir stili tercih ediyorsanız, viktoryen tarzı parçalar, antikalar, kristaller, el işçiliği ve sanat değeri daha fazla olan dekoratif ürünler ile  ideal bir seçim yapabilirsiniz.

– Modern, renkli ve enerji veren bir mekan oluşturmak istiyorsanız, tercihinizi gözünüzü yormayan fresh ve soft renkler, soyut tasarımlar, abartısız parçalardan yana kullanmanız yeterli olacaktır.

– Hafif renk geçişlerinden hoşlanıyorsanız ton sür ton renkleri kullanarak evinize farklı bir stil katabilirsiniz.

– Ben zıtlıkların insanıyım, karmaşadan beslenirim diyorsanız da; tercihinizi zıt renklerden yani; postmodern-klasik veya modern-vintage stillerden yana kullanabilirsiniz.

 

koltuk, ev dekorasyon eşyaları

koltuk, ev dekorasyon eşyaları

Eviniz İçin Özel Dekorasyon Fikirleri

Ev dekorasyonuna başlamadan önce, farklı  ev dekorasyonu fikirleri edinmeniz, yüzlerce ürün arasında kararsız kalmadan, kolay ve doğru seçimler yapmanız için yararlı olacaktır. Uykuda geçirdiğimiz zamanı saymazsak, evinizde en çok vakit geçirdiğiniz yer genelde salondur. Bu nedenle salonunuzun, ferah ve konforlu olması stresten uzak, keyifli vakitler geçirmenize yardımcı olur. Ev dekorasyonu salon aksesuarlarında şık ve gösterişten önce rahatlığın ön planda tutulması, kaliteli bir yaşam alanı yaratmanızda etkili olur. 

Banyo ve mutfak dekorasyonunda ise önceliğiniz, kullanışlı ve işlevsel olmasıdır. Hayatınızı kolaylaştıran bu araçlar, bu alanlarınızı organize edip düzenlerken, şık ve dekoratif bir görünüm sunan özelliğe sahiptirler. Mutfağınızı dekore ederken renkli mobilyalar, renkli duvar kağıtları, eğlenceli duvar aksesuarları ve raflarını kullanarak orada geçirilen zamanı da eğlenceli hale getirebilirsiniz. Şıklığı ve kaliteyi bir arada sunan exporgin.com’da her ihtiyaca karşılık gelen elektrikli ev gereçleri ve kullanışlı organizerlere rahatlıkla ulaşabilir, tarzınızı banyo ve mutfaklarınıza da yansıtabilirsiniz.

dekorasyon ürünleri, duvar tablosu

dekorasyon ürünleri, duvar tablosu

Geniş ürün çeşitliliği ile her bütçeye hitap eden ev dekorasyon kategorisinde; çerçeveler, dekoratif objeler, duvar dekorları, fotoğraf albümleri, masa saatleri, mum ve kokular, tütsü, şamdan ve mumluk, stickerlar ve folyolar, tablolar, tavan ve duvar panelleri, vazo, yılbaşı süsleri ve daha pek çok ürünü uygun fiyatlarla satın alabilir, Exporgin’in avantajlarından yararlanabilirsiniz.